Klantervaringen

Op deze pagina staan beoordelingen van FACN gepubliceerd van onze klanten. Op verzoek van de klanten worden beoordelingen soms geanonimiseerd weergegeven. De klantervaringen zijn alle authentiek en met toestemming van de klant geplaatst!

Bekijk hier alle ervaringen van de afgelopen elf jaar!

Anoniem, 15 september 2019 Beoordeling: 10

Snel en goed geholpen!

Anoniem, 9 september 2019 Beoordeling: 9

Goede service, snelle actie en reactie op vragen


Gijs Evers, 3 september 2019 Beoordeling: 10

Henry luistert eerst heel goed naar je wensen en mogelijkheden. Daarna komt hij met een helder en begrijpelijk advies. Mocht je het niet begrijpen, dan vraag je het gewoon nog een keer. FACN is goed bereikbaar en de lijntjes zijn kort. Er wordt heel snel geregeerd. Conclusie: helder, meedenkend en snel. Van harte aanbevolen!!!


Andre Hop, 22 augustus 2019 Beoordeling: 9

Wij zijn goed geholpen in de oriëntatie van mogelijkheden en voorwaarden. Ook goede begeleiding in het maken van de juiste keuzes, ook fiscaal gezien. Wij konden kiezen uit alle banken en geldverstrekkers. Begeleiding in het gehele traject van oriëntatie tot en met notaris, dus van A tot Z. Snel antwoord op onze vragen en geen vraag was te veel, zowel op kantoor, telefoon of per mail. Super tevreden over het tarief van het advies en de bemiddelingskosten in de relatie met de kwaliteit van het advies en de afhandeling.


Anoniem, 15 juli 2019 Beoordeling: 10

"Gedurende het aanvraagproces werd ik uitstekend op de hoogte gehouden en werd er snel op vragen antwoord gegeven, zelfs in vakantietijd. Wat mij betreft een geoliede machine!"

Eileen Bennenk, 2 juli 2019 Beoordeling: 8

"De aankoop van ons eerste huis. Onwijs spannend en er komt van alles over je heen. Gelukkig werden wij goed geadviseerd en begeleid bij het rond krijgen van onze financiering"

Dries en Berlinda Jongetjes, 24 juni 2019 Beoordeling: 10

"Wat zijn we fijn geholpen door Henry en Sietske. Geen vraag was teveel. Helder en duidelijk was de uitleg op onze vragen. Het koste wat moeite maar Henry heeft er bovenop gezeten en uiteindelijk is onze hypotheek rond gekomen, dikke pluim!!!!"

Caglayan, 30 mei 2019 Beoordeling: 10

“Henry was erg behulpzaam en professioneel. Het is echt iemand die snel doorpakt. Wij voelden ons geen nummertje. Binnen 12 dagen een bindend offerte. Waarvan 5 dagen door ons komt omdat we papieren nog niet op orde hadden. En 2 dagen weekend, dus binnen 5 dagen akkoord. Wow !!! Onze vorige woning duurde het 5 weken !!!!!”

Anoniem, 3 mei 2019 Beoordeling: 10

“Plezierig! Met respect voor het geduld om mij goed uit te leggen hoe één en ander mbt de aanvraag in elkaar steekt”

Anoniem, 25 april 2019 Beoordeling: 8

“Altijd snelle reacties, goed bereikbaar en heldere uitleg. Er wordt altijd in oplossingen gedacht. Wij hadden een goede ervaring”


H van Engelen, 3 april 2019 Beoordeling: 10

“Heel fijn geholpen door Henry met het regelen van onze hypotheek. Geen mal of vraag was teveel. Duidelijke uitleg over alles. Wat ook erg fijn is, ze regelen de opstalverzekering voor je huis ook mocht je dat wensen. Wij zijn zeer tevreden”.


Gerhard Bronkhorst, 18 maart 2019 Beoordeling: 9

“We hebben nu voor de tweede keer onze hypotheek afgesloten bij FACN. We zijn op een zeer snelle, prettige en kundige manier geholpen. Ik kan iedereen aanraden om via FACN hypotheken en verzekeringen af te sluiten!

Nadine, 12 maart 2019 00:09 uur beoordeling: 8

“Ik ben door FACN geholpen met het afsluiten van een alimentatieverzekering. Door Henry en Sietske goed geholpen. Duidelijke informatie, goede terugkoppelingen en goed bereikbaar.”


Peter, 9 maart 2019 18:22 uur beoordeling: 10

“Prima werk. Duidelijke, korte communicatie en snel. Nadelen niet echt, veel vragen, maar dat ligt aan de bank. Schokkend wat die allemaal willen weten en vooral aan documenten willen zien. Dit is onze tweede hypotheek via FACN. In ieder geval goed en goedkoop in ons geval. Heel fijn.”


Van Laar, 21 december 2018 8:05 uur beoordeling: 10

“In 1 woord, !!! UITMUNTEND !!!”


Jurgen, 14 december 2018 20:48 uur beoordeling: 9

“Snelle reactie, eenvoudige maar deskundige uitleg. Professionele indruk. Vriendelijk en behulpzaam. Kortom: een topervaring!”

Diane, 6 december 2018 16:11 uur beoordeling: 9

“Ik ben heel tevreden met de dienstverlening van FACN. Ze hebben bemiddeld bij het oversluiten van mijn hypotheek. Als zelfstandige heeft de aanvraag iets meer voeten in de aarde maar alles is prima geregeld.”


M. van C., 3 december 21:09 uur beoordeling: 9

“Goede bereikbaarheid, goede service.”


Erika en Rik, 24 november 2018 14:17 uur beoordeling: 10

“Wij zijn super fijn geholpen door Henry. Zelfs in de vakantieperiode werd er tijd gemaakt en dat wordt zeer gewaardeerd! Onze keuze voor jullie is aan iedereen aan te raden!! Nogmaals super bedankt Henry!!”


Henk, 21 november 2018 11:01 uur beoordeling: 10

“Onze ervaring met Sietske en Henry is uitstekend! Zij zijn deskundig, nauwgezet en hebben vooral ook veel geduld! Er zijn veel tussenpersonen die liever willen verkopen dan meedenken met de klant. FACN behoort niet tot die categorie! Integendeel: onze ervaring is dat het belang van de klant voorop staat bij hun vriendelijke benadering. Een absolute aanrader!”

Wildeman, 15 november 2018 14:01 uur beoordeling: 10

“Gedurende het proces van overzetten van de hypotheek na echtscheiding, de bemiddeling van FACN en in het bijzonder Henry als zeer prettig ervaren.”


Bronkhorst, 13 november 2018 8:52 uur beoordeling: 9
“Na een duidelijk adviesgesprek te hebben gehad. Goed en snel geholpen met het regelen van een hypotheek. Bedankt hiervoor!”


Cor van Es, 10 november 2018 9:47 uur beoordeling: 10

“Via googlen naar de goedkoopste online hypotheek zonder advies kwam ik op de site zelfhypotheekafsluiten.nl. De prijs en de positieve reviews hebben mij doen besluiten om met FACN contact op te nemen. Geen idee wat moest verwachten maar het was een super ervaring.. Echt toppie zoals ik via de mail en ook telefonisch geholpen ben door Henry, altijd snel reacties terug op mijn mails en aan de telefoon uiterst vriendelijk. Ik zal daarom ook anderen zeker FACN aanraden. Henry bedankt!!!”

Anoniem, 8 oktober 2018 20:06 uur beoordeling: 8

“Goed geholpen door sietske!”


Kolk, 22 september 2018 13:16 uur beoordeling: 9

“Wij hebben onze hypotheek afgesloten bij Henry. Snel verlopen en een hele fijne samenwerking! Wij zijn zeer tevreden!”


D., 14 september 2018 17:49 uur beoordeling: 9

“FACN heeft ons al twee keer uitstekend geholpen bij het afsluiten van onze hypotheek. Zeer goed bereikbaar, direct reageren, goed meedenken en heel betrokken en alert tijdens het hele proces. Kortom, helemaal prima.”


Anoniem, 6 september 2018 14:52 uur beoordeling: 10

“Super! Snel, ondanks kleine vergissing accuraat, kort maar krachtig.”


Dieneke, 4 september 2018 19:28 uur beoordeling: 10

“Blij FACN als tussenpersoon te hebben gehad. Eerlijk advies, goede uitleg en altijd binnen 24 uur antwoord. Klantvriendelijk en snel helpt FACN je door het verplichte papierwerk heen.”


E. van Lierop, 3 september 2018 15:11 uur beoordeling: 9

“Prima dienstverlening voor een scherpe prijs en een snelle accurate reactie. Onze overlijdensrisico verzekering is geheel naar wens afgesloten.”


Nico huisman, 9 augustus 2018 14:32 uur beoordeling: 10
“Zeer goed geholpen, met dank aan Sietske en Henry. Alles wordt snel opgepakt en geregeld, je hebt er werkelijk geen omkijken naar, complimenten!”


DV, 6 augustus 2018 12:35 uur beoordeling: 10

“Zeer positieve ervaring. Klantgericht geholpen en snel en accuraat. Kosten concurrerend.”


Breman, 2 augustus 2018 21:34 uur beoordeling: 8

“Met Sietske van FACN hebben we erg prettig samengewerkt. Zij was duidelijk in wat ze voor ons deed, kwam afspraken na en handelde snel en reageerde snel op email. En dat voor een zeer redelijke prijs. FACN is een aanrader!”


Raymon, 2 augustus 2018 7:29 uur beoordeling: 10

“Kan niet anders zeggen dan dat alles helder en top geregeld is. Henry heeft alles snel en goed afgewerkt en antwoord ook altijd vlot. Aanrader voor het afsluiten van je hypotheek!”


Anneke, 12 juli 2018 14:08 uur beoordeling: 10

“Via FACN heb ik een execution only AOV afgesloten. Ik ben zeer tevreden over mijn contact met Sietske Meewis van FACN. Deskundig, betrouwbaar en snel handelen zijn typerend wat mij betreft. Dank voor het meedenken en de uitstekende service! Ik kan FACN van harte aanbevelen.”


Gerjan, 12 juli 2018 21:06 uur beoordeling: 10

“Via familie kwamen wij uit bij Henry Luigjes voor een hypotheek. Hij heeft ons vakkundig, snel en goed geholpen. De communicatie verloopt soepel en snel. Wij kunnen FACN aan iedereen aanbevelen.”


MDamen, 9 juli 2018 0:42 uur beoordeling: 10

“IK Ben via de accountant van mij bedrijf terecht gekomen bij FACN en heeft hij alle financieel geregeld en ook verzekering voor de hypotheek , ik ben super tevreden met zijn diensten en hoe hij de tijd geeft aan de klant en ook de belangrijkste de kosten , Qua de kosten schilt veel dan de andere . Erg bedankt FACN”


Tim, 8 juli 2018 23.49 uur beoordeling: 10

“Sietske communiceert helder en transparant en komt na wat ze toezegt. Ik kan FACN van harte aanbevelen en heb zelf mijn hypotheek execution only en AOV execution only via haar afgesloten.”


M. Damen, 7 juli 2018 00:42 uur beoordeling: 10

“IK Ben via de accountant van mij bedrijf terecht gekomen bij FACN (Henry Luigjes) en heeft hij alle financieel geregeld en ook verzekering voor de hypotheek , ik ben super tevreden met zijn diensten en hoe hij de tijd geeft aan de klant en ook de belangrijkste de kosten , Qua de kosten schilt veel dan de andere . Erg bedankt FACN”


G. Mulder, 25 juni 2018 13:35 uur beoordeling: 10

“Dankzij FACN hebben wij een hypotheek afgesloten welke goed bij ons past! Hierbij zijn we door Henry goed geadviseerd en was er altijd ruimte voor vragen. Kortom; Henry bedankt voor je advies en plezierige samenwerking!”


Jos Boswerger, 23 juni 2018 18:36 uur beoordeling: 10

“Ik moest door de perikelen rond het nabestaandenpensioen bij het ABP een overlijdensrisicoverzekering afsluiten. Ik werd door een kennis op FACN gewezen en Henry Luigjes en Sietske Meewis hebben mij hierbij zeer snel en correct geholpen. Compliment en dank aan hen.”


Jan en Jeannette van Lagen, 14 juni 2018 07:08 uur beoordeling: 10

“We wonen inmiddels al een aantal jaren in ons huis, Henri heeft ons toen met de aankoop duidelijk geadviseerd, en als er wat vragen zijn dan staat Henri altijd klaar. Wij vinden FACN een fijn bedrijf en we bevelen dat een ieder aan”


G. van de Veen, 12 juni 2018 22:47 uur beoordeling: 10

“Door de goede ervaringen met FACN bij een eerdere hypotheek hebben wij voor een nieuwe hypotheek wederom bij hen aangeklopt. Super geholpen, lekker duidelijk en vlot. Wat ons betreft een aanrader!”


H. Liskens, 14 mei 2018 15:24 uur beoordeling: 10

"Perfecte dienstverlening en service. Men gaat verder dan je bij een excecution only hypotheekbemiddeling mag verwachten. Zeer goede service en dienstverlening. Speciale dank aan Henry. Top!"

F. Ruitenberg, 8 mei 2018 18:52 uur beoordeling: 10

"Henry heeft mij uitstekend geholpen bij mijn hypotheekaanvraag. Er zaten nog wat haken en ogen aan maar dat heeft hij netjes en snel opgelost. zeer vriendelijk en goed persoonlijk contact. Aanrader"


L. de Blij, 15 maart 2018 14:57 uur beoordeling: 9

"Ik ben erg tevreden over de service, klantvriendelijkheid en de lage bemiddelingskosten. Echt een aanrader. Bedankt Henry Luigjes en Sietske Meewis :)"


J.H. Bink, 27 febrauri 2018 17:42 uur beoordeling: 9

"Overlijdensrisicoverzekering afgesloten. Dankzij Sietske Meewis uitstekend verlopen."


Anoniem, 23 februari 2018 12:56 uur beoordeling: 9

"Snelle en correcte verwerking!"


Froukje Cleton, 2 februari 2018 8:17 uur beoordeling: 8

"FACN is een professioneel en servicegericht bedrijf. Ze werken snel en accuraat."


Henk de Ruiter, 30 januari 2018 21:49 uur beoordeling: 10

"Complimenten voor de snelle afhandeling van mijn overlijdensrisicoverzekering. Deze gaan vooral naar Sietske. Zij stond mij deskundig een vriendelijk te woord, reageerde direct op mails en belde terug indien nodig. Na een onaangename verrassing van het ABP waardoor ik en velen met mij onverwachts deze verzekering moesten afsluiten, geeft het feit dat dit allemaal op tijd gebeurd is weer rust."


Cees Ketelaars, 29 januari 2018 18:15 uur beoordeling: 10

"Zeer professioneel, accuraat en snelle afhandeling van onze polissen. Speciale dank aan sietske Meewis.. Met vr groet"


Gert Verbeek, 26 januari 2018 19:59 uur beoordeling: 9

“Overlijdensrisicoverz. afgesloten. Alles keurig en snel geregeld. Was aan bemiddeling 95,- euro kwijt ipv 250, euro bij andere aanbieders.”


Annette v. O., 31 december 2017 0:08 uur beoordeling: 9

“Het afsluiten van een overlijdensrisicoverzekering t.b.v. een eventuele nabestaandenvoorziening is door bemiddeling van Sietske Meewis uitstekend verlopen. Snelle afhandeling via de mail. En ook telefonisch snel bereikbaar voor eventuele vragen. Zeer aan te bevelen. Je wordt goed geholpen.”


Herman, 22 december 2017 16:18 uur [b]beoordeling: 9